Beloningskalender woezel en pip

 • Abonneren
 • Aandeel

Geen probleem kan gebeuren, vul je e-mail even in dan sturen we een email met een herstel wachtwoord link waarmee je het wachtwoord opnieuw in kan stellen. Dan heeft het wel iets extra's verdiend.

We bezorgen niet op zondag en maandag. Goede stimulatie voor kinderen. Het is ook het eerste wat ze zegt na het wakker worden: Mijn zoontjes van 3 en 6 zijn plots heel enthousiast om de tafel te mogen dekken, af te ruimen en andere taken te vervullen om een sticker als beloning te mogen uitkiezen. Hiermee stel je je wachtwoord opnieuw in. Onze andere winkels Films, Muziek en Games.

Jammer dat er in verhouding weinig stickers bij zitten. Het feit dat ze zelf mogen zeggen wat ze op het einde van de week als beloning willen is een grote motivatie, beloningskalender woezel en pip.

Kan je ook de stickers apart bijbestellen? Log in om verder te gaan. Geweldig ,werkt zeer goed met zindelijk maken van mijn kleinkind!!.

 • Kan je ook de stickers apart bijbestellen? Bij mijn dochtertje van 2,5 jaar werkte het direct.
 • En het afspraken maken om zo stickers te verdienen werkt perfect! Deborah Velm 13 november Ik raad dit product aan.

Toegankelijkheid links

Ontvang mails over onze service en geef je feedback over onze website en je winkelervaring. Je kunt er verschillende doelen invullen en zo je kind op een leuke manier helpen om de doelen te bereiken.

Voor een jaar lang? Tip van de redactie. Maakt regels maken met je kindje een stukje leuker voor beide. Maak een nieuw boekenlijstje. De stickertjes vindt ze zo leuk, dat ze elke dag bijna niet kan kiezen welke ze op wil plakken.

 • Voor een jaar lang? Enige minpuntje is dat de bladen redelijk makkelijk losscheuren bovenaan.
 • Goede stimulatie voor kinderen.

De stickertjes vindt ze zo leuk, beloningskalender woezel en pip, dat ze elke dag bijna niet kan kiezen welke ze op wil plakken. Reviews Schrijf een review?

Als het lukt, mag je kind een mooie sticker uitkiezen en opplakken. CPdV 7 februari Ik raad dit product aan! Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is.

Meer weten over?

Ik heb het nog niet gebruikt, maar dat ben ik wel van plan. Heeft je kind 10 stickers en is het wolkje vol? Klantenservice

Mooie kalender, maar valt me tegen dat alle bladen helemaal gelijk zijn en ook de variatie in beloningsstickers beloningskalender woezel en pip. Luisterboeken eBooks Educatieve kinderboeken Tweedehands Ramsj. Heeft je kind 10 stickers en is het wolkje vol. Die maak je gemakkelijk aan op je overzichtspagina. Jonge kinderen moeten zoveel leren.

Productbeschrijving

Woezel en Pip Beloningskalender. Ik heb het nog niet gebruikt, maar dat ben ik wel van plan. Erg handig om een kind dingen op een positieve manier aan te leren. En het afspraken maken om zo stickers te verdienen werkt perfect!

 • Shaben 18 april Ik raad dit product aan.
 • Helemaal geweldig en het maakt van mijn deugnietje een engeltje!
 • Bij dit boek zitten motivatiestickersen 30 beloningspagina's.
 • In winkelmand In verlanglijstje.

Met mooie stickers die ook uitnodigen om hun best te doen. De herstel link is verstuurd naar je inbox. Service - Help ons BookSpot te verbeteren. FientjeNummer11 De Haan 19 april Ik raad dit product aan. Wat is het weer weekend rotterdam titel!

Leuke en vrolijke beloningskalender. Ietje Gouda 4 december. Ik heb nog een heleboel bladen over, maar de stickers zijn helaas beloningskalender woezel en pip op. MyrtheKu 20 maart Ik raad dit product aan.

RubenB41 Hellevoetsluis 10 april Ik raad dit product aan. Sterk punt zijn de stickers!!!!! Ik heb al een account Ik ben nieuw bij BookSpot.

Wat is de titel. Tip van de redactie. Beste Robin26, Dankjewel voor je vraag.

 • Romaisae 10.03.2019 14:16

  Het feit dat ze zelf mogen zeggen wat ze op het einde van de week als beloning willen is een grote motivatie.

 • Hamse 15.03.2019 04:33

  Goede kwaliteit Voordelige koop.

 • Soufian 16.03.2019 01:52

  Mooi boekje om extra aandacht te krijgen van je kind om bv zindelijk te worden.