Wanneer begin goede tijden slechte tijden

 • Abonneren
 • Aandeel

Milan was de buitenechtelijke zoon van Robert uit zijn affaire met de lesbische Hanneke Mus. Carola Gijsbers van Wijk. De serie draait om de inwoners van het fictieve plaatsje Meerdijk.

Maar Jef en Laura vangen haar liefdevol op. Het personage Wiet ging op wereldreis, maar keerde in maart eenmalig terug om haar halfzus Sjors te helpen om haar moeder te zoeken.

Nina of lorena heeft waarschijnlijk de parachute gesaboteerd dat zag ik op de camerabeelden en alleen Mike en Nina kunnen nog dood zijn dus het is Mike denk ik want lorena wou wraak nemen op hem.

Hierdoor werd door RTL besloten haar nummer na twee weken, oftewel tien afleveringen, te vervangen. Ik denk dat de cliffhanger wordt dat Nuran en Rik uit elkaar gaan en dat Rik iets krijgt met Maxime en Nuran met Ludo en Martine is terug van der tocht op zee want ze was aan het zwemmen en toen vond Jack haar.

Wiet probeert met alle macht haar gevoelens in bedwang te houden maar nu is het Noud die naar haar toe komt. Het verhaal stond te ver van het echte leven. Leuk, ik zie er naar uit…. Wanneer begin goede tijden slechte tijden zou in terugkeren in de rol van broer Hans van Houten en zich voordoen aan iedereen als Frits. Na de geboorte van dochter Nola ontstaat er een voogdijstrijd tussen Mike en Nina. Nina in een hevig gevecht raakt met wiet nadat zij er achter is gekomen dat Wiet iets hebt met Noud.

Sjoerd draait helemaal door nadat hij een overdosis heeft genomen en dan verkracht hij haar.

Wat ik denk is dat het erorm uit de hand loopt tussen Ludo en Mike.

Dinsdag 15 januari Zoë krijgt een onmogelijke … Lees meer. Dat is voor Mike reden genoeg om de lont nu aan te steken. Voor het huwelijk keert Lucas' vader Stefano terug. Ze houdt nog een tijdje haar mond, maar in de zomercliffhanger bekend ze alles aan Aysen Baydar. Het lijkt mij logisch dat het iets is met de parachutesprong.

 • Want hun verhaallijn ligt al een poosje stil.
 • Maandenlang wordt hij vastgehouden. In werd het Veronica -programma Big Brother aanvankelijk op hetzelfde tijdstip uitgezonden, waardoor veel kijkers niet meer op GTST schakelden.

Marieke duwt hen opzij en komt in hun plaats voor de auto en wordt aangereden, wanneer begin goede tijden slechte tijden, in het ziekenhuis overlijd ze aan haar verwondingen. Cee 3 juni at Ludo en Maxime sturen Noud en Wiet keihard weg. Menno wil een echte man worden gevonden en heeft problemen met het gedrag van Lucas. Tevens wordt baby Max ontvoerd tegelijk dat Marieke opeens verdwenen is. Ludo en Maxime hebben ook alles gehoord zowel dat Noud en Wiet het hebben bekend dat ze verliefd zijn.

Al snel is Rik aangekomen in het bos waar hij Zo op de wanneer begin goede tijden slechte tijden aantreft en even later staat Jos achter de rug van Rik met een pistool op hem gericht. Vaak is dit een belangrijk kernpersonage van de serie!

Navigatiemenu

Bilal blijkt een verhouding te hebben gehad met de homoseksuele Lucas Sanders en Nuran kan niet langer haar echte liefde verbergen. De personages die het allerlaatste shot van de leaders hebben bemachtigd, zijn: Astrid 20 juni at Lukt het… Lucas en menno die definitief bij elkaar komen en dat iedereen het mag weten.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 jan om. Van Steijn maakte deel uit van de verhaallijn van de personages Anita en Rik. Bettina 21 mei at Maar hij blijft nog evenveel van haar houden en dus gaat de bruiloft door! Hierdoor liep GTST leeg en werd gezocht naar nieuwe acteurs en personages!

Recente uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden

Maarten Stokman heeft weer contact opgenomen met janine en heeft haar via kwebbelkous bewijs gestuurd dat hij ingehuurd is door Maxime. Tijdens de e aflevering werd Dekker vermoord en de aflevering is met ruim 2,7 miljoen kijkers de meest bekeken aflevering tot nu toe. Sjoerd ziet dankzij Anton in dat hij naar een afkickklinniek moet als hij nog iets van ze leven wil maken en besluit dat te doen.

Sjoerd wil zijn broer terugvinden en raakt hopeloos verstrengeld in allerlei wegen die nergens toe leiden.

 • Ook de hoofdpersonages waren van personages uit deze serie afgeleid.
 • In de cliffhanger van valt Mike te pletter.
 • De serie won echter zeer snel aan populariteit en had al snel twee miljoen kijkers.
 • Bing komt erachter dat Aysen Monica heeft gechanteerd en vliegt haar boos aan.

Het derde personage die in werd gentroduceerd was Lana de Jongmaar hij laat niks los. Lana wil niet dat Q naar New York vertrekt en manipuleert hem. Overleven Ludo die maxime wilt wurgen Maxime en janine de ontploffing en dan wie is die geheimzinnige man of vrouw die alles gade slaat…is het Nick of is inside man full movie stream Martine.

Agaath overlijdt en Martine krijgt macht over het Huygens Concern! En sjoerd wordt terug gevonden wanneer begin goede tijden slechte tijden een greppel. Mark en Janine lijken sa Ook heeft aysen bing en monica in de gaten. Door de concurrentie van diensten als Netflix en Amazon zijn de mensen gewend geraakt aan fenomenen als bingewatchen, wanneer begin goede tijden slechte tijden.

Op het bureau proberen ze hem te verhoren, de dochter van Sjors. Julian overleed bijna en kreeg een korte relatie met zijn halfzus Kim.

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 5949

Ed 21 mei at Het wordt Martine te heet onder de voeten en ze wil met een helikopter op de vlucht slaan. De hele familie is hierdoor erg van slag. De achtergrond is opgevuld met vage, niet-bewegende foto's uit voorgaande jaren, waarmee subtiel wordt verwezen naar de oude leader met het fotoboek.

Thijs weet echter niet dat Rikki tijdens hun relatie ook een one-night-stand heeft gehad met Sjoerd Bouwhuis. Hedwig kreeg een relatie met Stef, maar Stef overleed uiteindelijk. Als rechercheur is ze onverbiddelijk en al snel weet ze veel mensen in Meerdijk tegen zich in het harnas te jagen.

 • Nasira 13.03.2019 17:12

  Tijdens de zomerstop van zendt RTL 4 de klassiekers van Goede tijden, slechte tijden uit.

 • Frédéric 19.03.2019 19:36

  In deze aflevering overleed het personage Simon Dekker. We wachten af,maar geloven doe ik dit echt niet.

 • Anthony 22.03.2019 22:12

  Hij is uit op wraak. Zoë heeft het leuk met haar vader.