Brasserie kasteel schaloen zoover

  • Abonneren
  • Aandeel

Beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag en dient door het hotel te worden bevestigd.

Kregen een kamer die niet schoongemaakt was, alles was vies, ook de badkamer!

Föhn Badfaciliteiten douche, bad, etc. Maar daar moet je van houden. Hoge score voor Wittem. Ik ken het hotel gedeelte niet maar voorzover ik het kan inschatten geldt daar hetzelfde. Ben je al ingeschreven?

Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar contact iens. Afgelopen weekend met een groep wezen overnachten. Nou dat viel wel mee hoor. Fantastisch mooie kamer in oude stijl in het Tiendgebouw met heerlijke bedden; we voelden ons de koning te rijk. Juist de streekgerechten Konijn en Zoer Vleisch lenen zich uitstekend voor een begeleiding door seizoensgroenten, brasserie kasteel schaloen zoover.

  • Gezien de flinke sneeuwval waren er weinig gasten en we kregen een goede en vriendelijke service. U kunt parkeren bij de accommodatie.
  • Dit hotel is hoog beoordeeld om zijn comfortabele bedden.

Twijfel niet ga het gewoon proberen. Verder heel erg leuke locatie en heerlijk diner! We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten. Have a look at the reviews of Castle Schaloen in Schin op Geul Valkenburg , placed by other travellers.

Opnieuw Mist u informatie?

Bij ontbijt meer variatie in beleg; 3 dagen hetzelfde is niet nodig. Vul alstublieft de data van uw verblijf in en controleer de voorwaarden van uw gekozen kamer. Enige minpuntje van de brasserie kasteel schaloen zoover het zeer nauwe toilet in een aparte ruimte. Na een wandeling zijn we met 4 personen hier terecht gekomen. U kunt parkeren bij de accommodatie.

Monumentale Parel van Zuid-Limburg

Via Deal twee hotelovernachtingen geboekt zonder ontbijt, want de hotelontbijten zijn ons veel te copieus en dito prijzig; we denken dan met nostalgie terug op ontbijtjes en hotelletjes in Frankrijk met een croissantje en en stukje stokbrood met simpel beleg, en thee voor een normale prijs i. Je komt er tot rust. Ons team bestaat uit meer dan gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven.

Zorg ervoor dat je niets mist.

Ontdek de best beoordeelde restaurants bij jou in de buurt. Ontbijt toppunt van slecht. Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan. Zeer vriendelijk personeel, er is waarschijnlijk iets misgegaan bij het versturen. Eigenlijk niets Gastvrijheid medewerkers Verbleven in november Sorry, restaurant uitstekend.

Ik ken het hotel gedeelte niet maar voorzover ik het kan inschatten Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Bij aankomst bleken we een kamer te hebben zonder bubbelbad! Schattige huisjes die van alle gemakken zijn voorzien.

Personeel vrouw was heel aardig!. Zeer karig, spekjes en appel was een groot succes. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie! Geef ons uw feedback Versturen Annuleren Bedankt voor uw tijd. Bijzondere en sfeervolle locatie. De salade met bloedworst, Pluspunt: Zodoende wilden we middels de AH actie brasserie Schaloen een tweede kans geven.

Het ontvangst was zeer brasserie kasteel schaloen zoover niet gastvrij, kan echt niet voor dat geld.

Welkom bij Kasteel Schaloen!

Je mag er namelijk om Laatst gegeten Oudste Hoogste cijfer Laagste cijfer Stemmen. De ontvangst door zeer vriendelijke medewerker en het geweldige ontbijt met ook zeer service gerichte medewerkers Jannette, Nederland.

U kunt parkeren bij de accommodatie. Graag tot ziens bij Kasteel Schaloen. Golfbanen Maastricht International Golf?

  • Matts 16.12.2018 09:02

    Zijn vaak in Limburg, maar voor de eerste keer bij Schaloen.