Ervaringen narcose tandarts alphen aan den rijn

  • Abonneren
  • Aandeel

Angelique, toegevoegd op Er moest veel gebeuren maar ik was wel optijd.

Ik wilde even laten weten hoe het met mij is! Zeer meelevend en professioneel team. Begrotingen van andere aanbieders die wij van onze patiënten ontvangen, laten grote prijsverschillen zien. Narcose vond ik eng, maar er is een goede vragenlijst vooraf, en viel erg mee, je slaapt voor je het weet, omdat de anesthesioloog en de anesthesiemedewerker je op je gemak stellen door wat te vragen en te babbelen.

Lintsenkappers van Nesstraat Het is me allemaal meegevallen..

Na ongeveer half 4 ben ik langzaam aan begonnen met vla eten heel voorzichtig, bang dat er iets met de hechting gebeurd.

Rehwinkel was erg plezierig en trok me over de streep. Ik ben via via bij de narcose tandarts in Alphen aan den Rijn terecht gekomen. Bedankt voor jullie top werk en fijne goede zorgen!!. Woensdag weer aan het werk.

  • De dag daarna werd ik gebeld door Manon,die heel begripvol reageerde en er werd een afspraak voor de intake gemaakt. Lees in ons helpcentrum alles over Bekijk de verificatie status van Henk.
  • Denk niet dat er dan nog zenuwen zijn.

16-12-2014

In de tijd dat ik onder narcose was,is er enorm goed voor mn man die in de wachtkamer zat,gezorgd. Waarom kiest u voor KIES? Alles nogmaals doorgenomen en toen was het tijd voor de definitieve behandelafspraak bij Sandra. We werden heel ontspannen ontvangen en naar een ruimte gebracht met een open haard, zo knusse en warme uitstraling. Super bedankt voor de goede zorgen ben altijd weer blij met jullie. Nogmaals wil ik jullie hartelijk bedanken en ik kom zeker weer terug om mijn gebit te laten bleken!

Alles klopt daar binnen. Wat fijn is aan deze praktijk: Ik ben Eefje, 33 jaar oud en niet echt bang voor de tandarts, door deze traumatische ervaringen ging ik niet meer naar de tandarts. Graag wil ik jullie een groot compliment geven over de behandeling. Denk niet dat er dan nog zenuwen zijn. In mijn mond werkte de lokale verdoving niet wanneer ik behandelingen moest ondergaan, Jose. Met vriendelijke groeten, en betalen ieder de helft van de premie.

Verzekeringen

En de stap gezet. Tandarts Femke Wondergem Tandartspraktijk: Verder ontliep ik mensen op een gegeven moment zelfs mn man ,gesprekken en spiegels zoveel mogelijk, lachen deed ik alleen nog met mn lippen op elkaar,want ik schaamde mij enorm voor de toestand van mijn gebit.

Bij mij moesten er 2 verstandskiezen uit, waarvan een moeilijker te verwijderen was. De volgende dag nog steeds niks gegeten alleen maar water en pijnstilling gehad en veel geslapen. Daar ik ontzettend bang ben voor injectienaalden. Dat gaf moed en vertrouwen. Lieve groet Nathalie Lieve mensen. Uiteindelijk de stap genomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad?

Behandelingen

De tandarts die mij ging behandelen kwam mij een hand geven, en ik kon in alle rust vragen stellen aan de tandarts. Indien iemand een grote angst heeft voor de tandarts of de behandelingen?

Wat fijn is aan deze praktijk: Lieve groet Nathalie Lieve mensen,.

Het liefst zou ik morgen al gaan, was erg bang en mijn verstandskiezen moesten er echt uit. Deze mensen advies ik ieder die bang is en al jaren niet na een tandarts zijn geweest alles zo perfect ik ben ze echt heel dankbaar kan nu na jaren weer me zelf zijn lachen eten alles echt geweldig.

Vorige week hebben jullie mij geholpen, dat zegt voor mij genoeg. Boodschappen deed ik alleen nog maar bij winkels waar je zelf je producten kon scannen,zo hoefde ik niet te spreken tegen de cassiere. Samenvatting van de ervaring Telefonische bereikbaarheid 10 Klantvriendelijkheid 10 Wachttijden 10 Deskundigheid personeel 10 De behandeling 10 Persoonlijke service 10 Algemeen openingstijden winkels amsterdam centrum vandaag. Mijn gebit was aan onderhoud toe, ervaringen narcose tandarts alphen aan den rijn.

Ervaringen met Fresh Tandartsen Holding B.V.

Het verdwenen zelfvertrouwen komt langzamerhand steeds meer terug,ik durf weer te lachen en praten in het openbaar. Uiteindelijk besloot ik 3 jaar geleden om bij een tandarts in onze woonplaats binnen te stappen. Eerder was ook mogelijk maar door eigen drukke werkzaamheden als zelfstandige was Maart beter in te plannen. Gisteren ben ik onder narcose geholpen, er was ruim gecalculeerd qua tijd, ik had 2 uur narcose gepland met mogelijk nog een extra uur; dat derde uur is niet nodig aangezien alles in één behandeling is gelukt.

Owkee dacht ik nog,dat is dus het resultaat van 30 jaar niet naar een tandarts gaan Even babbelen om de zenuwen weg te krijgen, ze waren superlief en stelden mij gerust. Mijn gebit ziet er weer prima uit. Bij het onder narcose gaan bleef de tandarts er ook bij, en ik was weg.

  • Daan 16.03.2019 15:02

    Hierbij wil ik mijn ervaring bij uw praktijk melden, Daar mijn angst mij al 12 jaar bij de tandarts had weg gehouden waren mijn tanden en kiezen aardig aan het afbrokkelen.

  • Mirthe 26.03.2019 02:41

    Melchior Gadellaa narcose-tandarts en zijn professionele team verhelpen uw klachten zonder dat u de narcosebehandeling bewust meemaakt.