Lynum blir værende i Løten

Fantastisk nyhet foran høstsesongen✍? Emil Lynum blir værende i Løten!!!

 

Vi har i dag blitt informert at Emil Lynum velger og være hos oss også foran høstsesongen ?? Emil har kommet inn på skole i Elverum og vi er utrolig glade for å ha med vår toppscorer gjennom vårsesongen med oss videre.

 

Emil selv sier dette: Jeg er veldig glad over å være klar for videre spill i Løten og fullføre sesongen som vi har startet så godt. Jeg hadde noen andre tilbud, men dette har aldri vært aktuelt da jeg har veldig lyst til å fullføre sesongen med Løten og være med på opprykksfesten i oktober.
Jeg er også veldig spent på å se hva Mehran trekker opp av Silly Season-hatten når han kommer hjem fra ferie. Jeg har også som mål til å bli toppscorer i vår avdeling og gleder meg veldig til å komme i gang igjen med trening og kamper. #heialøten #løtenfk #breddefotball #fotballhedmark

 

 

 

2017-07-24T18:55:48+00:00