Kaarsen versieren met bakpapier

  • Abonneren
  • Aandeel

Om de warme lucht te controleren gebruik ik een föhn met opzetstuk. Op deze manier kun je super simpel je persoonlijke kaarsen maken.

Tijdens deze feestelijke maand is het ideale moment om eens los te gaan en het huis te versieren. Stacey blogde laatst over… Legally-Food: In het voorbeeld is gebruik gemaakt van witte servetten, maar het is best lastig om daarop met viltstift te tekenen. Iris blogde laatst over… DIY ~ Het perfecte strikje. Lekker klusje voor een herfstdag. Op die manier smelt het kaarsvet samen met het papier.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Je mag het zo bond of rustig maken zoals jij het wilt, kaarsen versieren met bakpapier, maar een paar DIY projecten mogen natuurlijk niet ontbreken. Simone blogde laatst over… Column: Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Meetings, fashion event en mommy life!

Maar Tim heeft bij een van de exemplaren die ik maakte voordat ik deze kaars maakte getest wat er gebeurt als het papier toch te veel met de vlam in aanraking komt. Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland.
  • Het overtollige bakpapier dient als handvat.
  • Leg nog even een papiertje of een bakpapiertje of allebei zoals ik deed onder de kaars. De kleur van de afbeelding wordt donkerder wanneer de afbeelding met de kaars samensmelt.

Voorbereiding:

Doe dit wel voorzichtig, aangezien de plakbandjes er weer af gehaald moeten worden. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. En ach… Dat ie niet brandveilig is… Dan maar niet aansteken en alleen maar naar kijken; Miranda blogde laatst over… Verzameling; recepten met pepernoten. Wat ben je toch creatief! Oh wat heb je dat leuk gedaan! Zoek je een leuk doe-het-zelf kerstcadeau? En ja, het resultaat is heel erg gaaf!

Dit is het teken dat de kaars klaar is. Zoek een leuke afbeelding of gebruik een foto en druk deze op een kaars. Astrid blogde laatst over… Vijf redenen om te herstellen van eetbuien.

Via google vond ik dezeik denk dat hij dat met plezier heeft gedaan. Erbij blijven is sowieso erg slim? Ik kan me er iets bij voorstellen dat dat kaarsen versieren met bakpapier goed zou kunnen gaan!

Materialen en gereedschappen:

Wat een ontzettend leuk idee zeg! Vind dit je leukste versie van kaarsen versieren tot nu toe, leuk gedaan! Ik vind het setje nu te mooi geworden om het in de fik te steken.

Via google vond ik dezehaha. Ontvang jij onze nieuwsbrief al. Ziet er mooi uit en je kan er inderdaad alle kanten mee op. Maar er zou toch ook brandveilig papier moeten bestaan, kaarsen versieren met bakpapier. Begin met het schrijven van een kerst wens in het midden van het vel.

Reacties (0)

Je vindt ze hier, er staan verschillende kleurtjes op! Zo weet je zeker dat de wens straks goed leesbaar op de kaars komt. Hoi, ik ben Renate. Ik ga wel even googlelen!

Maar ik weet niet of ik hem wel zo snel echt zou aansteken en dat zou natuurlijk ook zonde zijn om hem gewoon te laten verstoffen Angelique blogde laatst over… Persoonlijk Sinterkerst wishlist. Om de warme lucht te controleren gebruik ik een fhn met opzetstuk. Alleen toch wel risky voor brandgevaar inderdaad, zou me zeker niet chill voelen om ze aan te steken. Ik zou de kaarsen bekleed met papier dus niet brandveilig noemen, dit zijn in mijn ogen echt sierkaarsen, kaarsen versieren met bakpapier.

Je hebt er wel een hittebron voor nodig zoals een heattool, de Autoriteit Persoonsgegevens via:. Inloggen Inschrijven Wachtwoord vergeten. Je kan hem toch gewoon neerzetten voor de sier. Kaarsen versieren met bakpapier hou ik van. Vriendinnen Vriendin gezocht Voordelen community Hoe werkt het.

Knip het vel op maat als dat nog niet het geval is. Op deze manier kun je super simpel je persoonlijke kaarsen maken.

Richt niet te lang op één plek.

Voor het behalen van dit resultaat zijn er verschillende technieken mogelijk. Wel handig en lief dat Tim ze hiervoor wilde testen. Althans, dat was te lezen bij de instructies.