Overhemd in je broek houden

 • Abonneren
 • Aandeel

Quiz Wie weet de betekenis van het Brabantse woord? Ja, ook wij weten dat dit niet hetzelfde overhemd is, maar zo staat het op hun pagina.

Hierdoor kun je makkelijker bewegen en meestal kleedt het ook mooier af. Het vreemdste raadsel van de 21e eeuw: Dit zijn 27 nostalgische dingen die je sinds je jeugd niet meer gezien hebt. Hierdoor blijft de blouse beter op zijn plek zitten. Dagelijkse kost in je timeline.

Deel het dan op social media: Deel deze foto via. Tenzij je speciale hulpmiddelen wilt kopen is het eigenlijk onmogelijk om je blouse netjes te houden wanneer hij te kort is. Quiz Vertel ons wat overhemd in je broek houden leuk vindt en wij geven je een lullige bijnaam.

Ongeveer halverwege de billen dus. Quiz Welke chipssmaak ben jij!

 • Dit is waarom we blij zijn dat het bijna weer december is. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.
 • Het vreemdste raadsel van de 21e eeuw: Roger Content King volgen.

Bekend van

Aan het begin van de dag zie je er nog uit alsof je zo de catwalk op kan, maar na die lange treinrit, het aan en uittrekken van je jas en het zetten van een kop koffie zie je eruit als je net je bed uit komt. Quiz Wie van de Gooische vrouwen ben jij? Quiz Hoe praten je tegenstanders over jou tijdens de rust? Kijk nou wat een verschil! Duizenden mannen zijn dagelijks de dupe van dit welbekende fenomeen.

Quiz Hoeveel weet jij nog van het eerste seizoen van Prison Break?

 • Ook hierbij wil het nog wel eens uit je broek kruipen.
 • Quiz Welke Spice Girl ben jij? Tenslotte heb ik nog een leuk filmpje voor jou dat ik heb gevonden op Youtube.

Houten luiken buiten prijzen heb ik nog een leuk filmpje voor jou dat ik heb gevonden op Youtube. En ondanks dat het absoluut geen fijn gezicht is om naar te overhemd in je broek houden is dit toch een beetje een geaccepteerde look voor bouwvakkers en loodgieters.

Een ode aan de vrijwilligers op de voetbalvereniging: Rowling en wel om deze redenen. Quiz Bij welke sport ligt jouw talent wel!

Bretels voor in je broek

Zelfs de kleur van het overhemd is veranderd. Hoe goed ken jij deze Leidse woorden en uitspraken juh?! Ook hierbij wil het nog wel eens uit je broek kruipen.

Bedankt voor het advies om een blouse te kopen die wat langer is? Quiz Wie weet de betekenis van het Brabantse woord. Het uit de broek springen van het overhemd is het ergste wat er kan gebeuren op een normale kantoordag. Overhemd in je broek houden ode aan ongesteld zijn en gesteld zijn, als dat bestaat Quiz Welk Totally Spies-gadget zou jij in je bezit moeten hebben? Quiz Welk vakje op het Monopoly-bord ben jij.

De satijnen blouse op het werk Franse presidentsvrouw bewijst: Quiz Ken jij de juiste tekst van de old school K3-liedjes nog? Ik heb met mijn lengte vaak last van te korte blousejes. Deze 20 problemen schreeuwen om een MacGyver-oplossing.

Ook hierbij wil het nog wel eens uit je broek kruipen. Quiz Kan jij deze 5SOS-lyrics afmaken. Deel dit GIFje via. Je blouse zit dan tenslotte niet meer strak rond je lichaam, overhemd in je broek houden. Quiz Is het een Harry Potter-spreuk of is het dokters-Latijn? De Legende van Aang' keek 16 uur geleden. Op Kickstarter heeft het bedrijf al bijna Deel deze foto via.

Quiz Hoeveel weet jij nog van het eerste seizoen van Prison Break? Reactievideo's zijn het meest kansloze wat er op YouTube bestaat. Deze Corgi is echt de baas van het internet 16 dagen geleden.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt! We kwamen erachter dat je maar dingen kunt doen met een duizenddingendoekje. Want ook dit probleem was al opgelost met de voorloper van de S-Holder.

 • Sepp 14.03.2019 00:15

  Hierdoor kun je makkelijker bewegen en meestal kleedt het ook mooier af. Zonder maar één stukje huid te laten zien!

 • Abdiaziz 15.03.2019 14:37

  Quiz Ken jij de juiste tekst van de old school K3-liedjes nog?

 • Yousri 24.03.2019 17:51

  Zelf draag ik meestal de blouse in mijn broek.