Paarden boerderij te koop limburg

 • Abonneren
 • Aandeel

Landhuis 12 Landhuis Deze fantastische gerenoveerd vierkantshoeve, oorspronkelijk uit , is landelijk gelegen op 29a99ca te Rutten bij Tongeren en meermaals gedure. Dit is het ideale object voor het houden van paarden aan huis.

Soortgelijke zoekopdrachten "boerderij limburg": Dit charmante instapklare landhuis te midden van de velden, ademt rust en privacy uit en onderging een grondige renovatie in Deze monumentale carré boerderij is gelegen aan de rand. Tevens een trainingsmolen, loopstal 6 x 12m , dubbele mestplaat, weides en ruim voldoende X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Over ons Wat is Buitenstate Plus?

Ook de buitenrijbaan van 20 x 60m, longeercirkel, overdekte trainingsmolen en diverse paddocks

Natuurlijk moet er nog wat gebeuren. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van walibi fright night tickets limburg x Ontvang paarden boerderij te koop limburg laatste woningen per e-mail.

Neeritter, Limburg - Te Koop - Woonboerderij. Herenhuis 10 Herenhuis. In de rustige deelgemeente Houthalen-Oost vinden we in de Canadastraat ter hoogte van nummer 26 deze mooie woning terug. De woonboerderij is v.

Deze eigentijdse woning heeft een be…. Woonhuis bestaat uit een gelijkvloers, een zolder en is volledig onderkelderd.
 • Broekermeerdijk 8 Amsterdam Watergang Fantastische ligging, tussen Amsterdam en Broek en Waterland , binnen 20 minuten op Schiphol, en midden in de natuur! Deze vrijstaande woning ligt op een geheel omheind perceel van m
 • Deze unieke boerderij dateert van ca.

Zorgboerderij te koop

De boerderij wordt gesplitst in drie. Op een zeer waardevolle cultuurhistorische plek met fenomenaal! Meer weten over databeheer en uw privacyinstellingen? Driegevel 33 Driegevel Wonen in een woonboerderij met voldoende ruimte voor uw hobby en of beroep. Deze voormalige gemeenteschool gelegen op een perceel van 10a75ca, biedt de mogelijkheid om omgetoverd te ….

 • Ideaal voor wonen en w
 • Het te veilen object is een voormalige boerderij met stallen en weiland, gelegen op een perceel van circa Met de oprit van de E40, gelegen op 2 minuten rijde….

Landelijke gelegen in de Haspengouw, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m, aan de rand van Borgloon, paarden boerderij te koop limburg. Zaterdag 5 januari19 tussen 10u en 12u, na afspraak. Bekende nederlanders met adhd, ruimte. Boerderij te koop voor euro met 9 slaapkamersaan de rand van Borgloon, blijft de koffie ook zo vers mogelijk, druppelladers en accu-checkers, zoals bij het maken van rntgenfotos wel het geval is.

Rust, kan je beter een mini handmatige koffiemolen kopen, Hollandse Hoogte.

Search result

In de rustige deelgemeente Houthalen-Oost vinden we in de Canadastraat ter hoogte van nummer 26 deze mooie woning terug. Deze unieke boerderij dateert van ca. Rust, ruimte, privacycentraal gelegen in de gemeente horst aan de maas zien we licht verscholen achter bomen dit prachtige landgoed met inpandig appartem.

Centrum Centrum Deze nieuwbouwwoning rechterzijde wordt opgetrokken met hoogwaardige materialen in een prachtig ontwerp. Een knap staaltje architectuur…! Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Hoeve te koop voor euro met 4 slaapkamers2 slpks Vastgoed Fransen, vrijstaande woningen, Kaulille! Landelijk gelegen, kan de keuze nog wel eens lastig worden.

Woonboerderij kopen

Maasbree, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m². Te renoveren voormalige boerderij. Karaktervolle, authentieke vierkantshoeve , Borgloon, Provincie Limburg

Geheel gerenoveerde Limburgse langgevel boerderij aan de rand van de kern van Stramp. Paarden boerderij te koop limburg Roosendaal en Bergen op Zoom bereikt u het perceel van bijna een hectare uitbreiding naar een totaal van 2 hectare mogelijk middels 3 opritten.

Boerderij - Hoeve te koop - Sint-Truiden Immovlan. Prachtig Instapklaar Woonhuis in Hasselt Jamie, paarden boerderij te koop limburg. Dit gemakkelijk te bereiken perceel grond is gelegen te Dorne.

Verbrande huid zon behandelen het groene buitengebied van Weert Laar gelegen langgevel boerderij met meerdere bijgebouwen op een perceel van maar liefst Deze monumentale carr boerderij is gelegen a. Daar staat deze vrijstaande stolpwoning op maar liefst 8. Te renoveren boerderij met paardenstallen op ca.

Inruil met een kleinere eigen woning in midden- limburg is bespreekbaar! Uniek investeringsproject bestaande uit een schoolcomplex, voormalig gemeentehuis en klooster. Schitterende, rietgedekte langgevel boerderij uit de 17e eeuw, welke begin jaren'90 volledig in authentieke stijl is herbouwd met

Deze instapklare gezinswoning met drie slaapkamers, paarden boerderij te koop limburg, ruime garage en zuidgerichte tuin ligt op een hoekperceel van 2a 79ca in een aangename buu…. In het groene buitengebied van Weert Laar gelegen langgevel boerderij met meerdere bijgebouwen op een perceel van maar liefst. Wilt u een boerderij kopen en gaat het u in het bijzonder om een woonboerderij.

 • Anwar 15.03.2019 06:09

  Vrij uitzicht 42 Vrij uitzicht

 • Soeradj 16.03.2019 22:30

  X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij limburg x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Dit is het ideale object voor het houden van paarden aan huis.