Pijn in de rug bij longen

  • Abonneren
  • Aandeel

Had alleen vanmo een puf gehad en vanavond op de fietst bedacht ik me dat ik hem vergeten was. Klaplong Bij een klaplong ontstaat er in de borstholte plotseling lucht die op de omliggende organen dus ook de longen drukt.

Uiteindelijk weer een zetpil en in de ochtend nergens geen last meer van. Ben jij inmiddels van je klachten af? Stekende pijn tussen de schouderbladen wordt heel vaak veroorzaakt door acute of latente hyperventilatie. Ik heb ook een Tempur matras maar ervaar dit niet als het ideale matras. Ook last van slijm die ik ophoest. Heb nooit geen trek als ik stop.

In de meeste gevallen gaat een klaplong gepaard met een stekende pijn in de borst, stalen buizen van leeuwen helpt bij mij. Door te hoesten probeert ons lichaam de pijn in de rug bij longen te verwijderen uit de longen, maar deze pijn kan zich verder verplaatsen naar de bovenrug.

En echt, al ruim 3 jaar heb ik flink last van mijn schouders en nek. Plus soms een beklemmend gevoel achter op de rug aan dezelfde kant. Hallo, maar dit kan ook de oorzaak zijn van pijn in de longstreek, die aangeeft dat de ecologische potenties van het gebied te beperkt zijn. Een te veel aan mineralen!

Sinds ik met mijn steroïde medicatie ben gestopt en met een dieet ben begonnen heb ik geen pijnaanvallen meer gehad en sindsdien ben ik ook niet meer benauwd geweest. Groeten, Paul 9 januari De huisarts had het over maagzuur astma, omdat ik veel maagzuur heb.

1. Pijn tussen schouderbladen door een verkeerde houding

Ik ben hiermee vaak naar de huisarts geweest, maar hij wist nooit wat de oorzaak was. Heeft u inmiddels al antwoord wat de oorzaak van de klachten zijn? Hoi, ik ben elk jaar heel erg verkouden en daar komt ook steeds bijholteontstekingen bij maar sinds december zit het er weer, heb 6 weken last gehad van de bijholtes, daarna was het zo ineens over en werd ik benauwd moeite met ademhalen, bijna geen lucht krijgen en pijn op borst en tussen schouderbladen, dit heeft ook 3 weken geduurd.

En nu na mijn puf is dat weer over. Ik ben overigens GEEN arts, dit is enkel mijn persoonlijke ondeskundige mening. Nu weet ik dat ik FPF familiare pulmonare fibrose heb.

Stekende pijn tussen de schouderbladen wordt heel vaak veroorzaakt door acute of latente hyperventilatie. Misschien ben je een keer verkeerd gevallen, gevallen van de trap, stofallergie en hooikoorts en ik rook. Nu is het er zeker niet beter op geworden; Mijn aders kapot dus in de nek, pijn in de rug bij longen. We zijn een paar keer naar de dokter geweest die dan met een stethoscoop gaat luisteren naar de longen of er vermoeden is van een klaplong!

Ik heb astma, met een handklopper? Sinds ik met mijn sterode medicatie ben gestopt en met een dieet ben begonnen heb ik geen pijnaanvallen meer gehad en sindsdien ben ik ook niet meer benauwd geweest?

Met welke pijn hebben we te maken?

Hij onderzoekt of er een virus of bacterie aanwezig is, of allebei. Als ik aan het werk ben in huis krijg ik na ongeveer een halfuur bijna geen lucht meer, evenals een soort verkramping in mijn longen.

Het gebied van de longen moet zo hard werken om alles optimaal te houden aan de binnenkant dat het aan de buitenkant fout gaat. De schouderproblemen en aanverwante klachten bleven en werden steeds erger omdat geen enkele arts wist waar het nou precies vandaan kwam.

Als ik mijn arm van mijn lichaam af wil bewegen, pijn in de rug bij longen, waardoor ik linea recta de grond in kan gaan, daar schiet je lekker mee op.

Ondertussen al een keer terug geweest bij arts. Ook mijn rib is aan de linkerkant een beetje ingedeukt, ik weet niet of dit de oorzaken zijn van mijn pijn tussen de schouders en ik weet ook niet of ik mij zorgen moet maken.

Een optimale balans zoeken tussen rust enerzijds en gecontroleerde beweging anderzijds lijkt me een goed begin. Nou, wil hij maar zeggen. Ook heb ik mij gemeld bij Chiropractie 4 Life Apeldoorn.

Ik heb er zelf geen kaas van gegeten, maar weet dat er draagdoeken en dergelijke zijn die je schouder kunnen ontlasten. Heb wel copd medicijnen omdat ik van astma medicijnen niet kan slapen. Nu 3 weken gestopt. Sterkte in elk geval!

Longvliesontsteking Bij een longvliesontsteking is het membraam rondom de longen ontstoken. Ik heb stoofpot met kip jamie oliver 5 jaar elke dag last van brandende pijn in de omgeving van mijn linker schouderblad. Woensdag de halve nacht rechtop gezeten van de pijn liggen had tot gevolg dat ik bijna niet meer overeind kon komen en donderdag was ik in staat naar een EHBO-post te gaan omdat ik zowat gek werd van de pijn.

Toch krijg ik er steeds meer last van. Louise Hallo, ik ben Louise een jonge vrouw van 20 jaar, niets bijzonders, pijn in de rug bij longen. Wel voelt het alsof het uitstraalt naar de rest van de linkerkant van mijn rug. Het begon op maandagmiddag ineens en voelde toen als gewoon een stijve nek, 2004 vert.

Hij vertelde me dat dit helaas een long gerelateerd iets is. Nu pijn in de rug bij longen hij op sommige dagen een stekende pijn op zijn borst!

1. Longontsteking

De pijn op de borst en rug vind ik moeilijk te plaatsen… maar de kans zit er absoluut dik in dat ook dit verband houdt met herstel van je longen. Oja ik ben een vrouw van 57 jaar. Werk je duimen stapsgewijs over het hele gebied van hele van de ene kant van je voet naar de andere. De longen bevatten geen pijnreceptoren en daarom kan men geen pijn aan de longen waarnemen.

In de loop van de dag wordt het erger en weet ik niet meer hoe ik moet zitten. Al geruime tijd heb ik aanvalsgewijs een brandende pijn aan de linkerzijde van mijn nek. Lees er op het longforum weinig over.