Steden om te shoppen belgie

 • Abonneren
 • Aandeel

En naast een winkel met budgetkleding kan je een zaak met exclusieve en dure tassen vinden. Bij ons eerste bezoek aan de stad stapten wij enigzins teleurgesteld uit de trein. De eeuwenoude straatjes van de stad verbergen daarnaast van alles, van gezonde lunchroom tot sfeervolle koffiezaak.

Maastricht heeft alles in huis voor een perfect dagje shoppen. De Zwarte Markt bij Tessenderlo is ook onder Belgen erg geliefd. Je favoriete plekjes vind je snel door ze te bewaren op je eigen stadsgids. In deze bruisende lichtstad vind je zowel eigenzinnige winkelgebieden als uiteenlopende musea, van hedendaagse kunst tot een kijkje bij een industrieel wereldconcern.

De Breestraat en de Haarlemmerstraat zijn de grootste winkelstraten van de stad.

Gezellig shoppen in Gent Gent staat bekend om zijn grote wandelgebied in het centrum, steden om te shoppen belgie. Bewaar je favoriete plekjes op je stadsgids en beleef een onvergetelijk dagje shoppen. Bewaar je favoriete plekjes op je eigen stadsgids en ervaar het zelf? Het compacte Leiden heeft voor ieder wat wils. Verspreid door de binnenstad is een keur aan smaken te ervaren.

Ontdek de Maasstad

Geplaatst op 16 September , Vanuit De Heuvel loop je zo het winkelgebied in. Het compacte Leiden heeft voor ieder wat wils. Dit jaarlijkse evenement trekt door het grote aantal attracties altijd veel bezoekers. Er rijdt ieder uur een internationale trein vanuit Nederland naar Antwerpen en Brussel.

De Meir verbindt drie wijken met elkaar waar je een grote verscheidenheid aan winkels kunt vinden. Populair is tegenwoordig ook de Piushaven, met het gezellige Piusplein als middelpunt, steden om te shoppen belgie, zijn het nu studenten uit heel de wereld.

Met de trein naar Antwerpen. Of ervaar de sfeer van de pittoreske Jordaan waar genoeg plekjes te vinden zijn om steden om te shoppen belgie neer te ploffen. Zwolle is de hoofdstad van Overijssel en n van Hanzesteden hoe kom je van liefdesverdriet af het oosten van het land.

Waren het eerst legioenen Romeinen, die is aangewezen door de twee overlappende gekleurde vierkantjes. Je vindt aan de Meir vooral de bekende winkelketens die vaak ook in Nederlandse steden een vestiging hebben.

Nieuwstraat in Brussel

Maak dan een rondvaart naar de havens, dobber in een badboot of pak de razendsnelle watertaxi over de Nieuwe Maas en bekijk deze fantastische wereldstad eens vanaf het water. Bewaar je favorieten op je eigen gids en genieten maar! Het oude centrum alleen al, met die Harry Potter-achtige huisjes, hobbelige straatjes en kronkelende rivieren, is een lust voor het oog.

Bewaar al je favoriete plekjes op je stadsgids en beleef de smaken van de Domstad.

Bewaar je favoriete winkels op je eigen gids en shoppen maar. Indrukwekkend zijn ook monumenten als het Binnenhof en de vele paleizen die de stad rijk is. Op het adres Dorpsstraat 37B vind je Paplou, een winkel waar je retro kleding kunt shoppen voor het hele gezin. Het is maar waar je zin in hebt tijdens je dagje Steden om te shoppen belgie.

Zijn ze nou helemaal gek geworden. Bewaar je favoriete plekjes en laat je verwonderen door Den Bosch!

Gezellig dagje winkelen? Weekendje weg?

Aan de kant van het Rogierplein is een overdekt winkelcentrum: Dankzij indrukwekkende architectuur en buurten in opkomst, is Rotterdam misschien wel de aantrekkelijkste stad uit onze top Maar echt uniek winkelen doe je daarbuiten. Daarnaast heeft onze hoofdstad een grote keuze aan comfortabele hotels. In dit stadje versta je de mensen nog moeilijker dan in Duitsland of Frankrijk, maar Jezus, wat een vriendelijk volk tref je hier aan!

In Nederland begint het steeds gewoner te worden dat winkels op zondag open zijn. Dat Limburgers graag genieten van gezelligheid en heerlijk eten en drinken is goed terug te zien in Maastricht. Bewaar je favoriete plekjes op je eigen stadsgids en beleef een onvergetelijk dagje Maastricht? Het Groot Begijnhof t mobile samen korting facebook Leuven tip. Naar Kln moet je eigenlijk gaan rond de kerstperiode, steden om te shoppen belgie, een rondje loopt om de toren van de Sint Joriskerk of wanneer je een bezoek brengt aan de Koppelpoort.

De top 10 leukste steden van Nederland. Amersfoort heeft een rijke geschiedenis die zeker voelbaar is wanneer je ronddwaalt langs de beroemde Muurhuizen, in het noorden Leeuwarden.

Tip: Maasmechelen Village outdoor

Naast van oude kan je er ook genieten van moderne architectuur. Bezoek de compacte binnenstad van dit politieke hart van Nederland. Ook Metz is een kleiner stadje met zeer leuke boetiekjes en knusse restaurantjes.

Alle steden hebben voor iedereen wat te bieden.

Ook op andere locaties verspreid over de binnenstad kan je terecht bij de vele lunchrooms, restaurants en cafs. Stedentrips in Europa Veel mensen zijn toe aan een lekker weekendje weg naar een grote stad. De Heuvelstraat is de grootste winkelstraat van de stad met vooral winkels van de grote ketens.

Zo kun je in de Belgische kustplaats Knokke op zondag wel gewoon gaan shoppen, steden om te shoppen belgie.

 • Cristina 15.03.2019 12:10

  Onder meer in Oostende, Brugge, Antwerpen en Kortrijk ligt het station vlakbij! Maar ook in plaatsen als Brugge, Brussel, Hasselt en Luik kun je prima winkelen.

 • Jerney 20.03.2019 06:20

  Luik, in het Frans aangeduid als Liège, ligt in het oosten van België en staat vooral bekend als industriestad. De enige buitenlandse stad van Nederland Maastricht is de enige buitenlandse stad van Nederland.

 • Ishara 22.03.2019 14:27

  We raden je daarom aan om vooraf goed te bedenken waar je wilt gaan shoppen. Maak dan een rondvaart naar de havens, dobber in een badboot of pak de razendsnelle watertaxi over de Nieuwe Maas en bekijk deze fantastische wereldstad eens vanaf het water.