Nieuwe dierentuin emmen plattegrond

  • Abonneren
  • Aandeel

Ook wij zijn geweest en hebben voor hem gezongen en kunstjes voor gedaan. De meest prominente onderdelen zijn de attractie Arctic 1 , een zeeleeuwenshow en een groot leefgebied voor ijsberen. De kinderen verzamelen erg actief voor de herfsttafel.

Abonnement op Wildlands Emmen nu een stuk goedkoper. Hierna leerden we dat er 1 liter water in een kubus van 10 cm hoog, 10 cm…. De witte papieren werden met behulp van wasco omgetoverd tot kleurrijke achtergronden. Het gebied kenmerkt zich door tropische beplanting, tempelruïnes en de geïmproviseerde bouwsels van Jungle Jim.

Vanmorgen rolde de kijkkast onze klas in. Echter bij haar ontbraken de financiële middelen om de aandelen van haar broer Willem Oosting over te nemen. Nadat we de kinderen uitgebreid bewonderd hadden, gingen we een spelletje in de kring doen.

Afgelopen maandag heeft onze groep de week nieuwe dierentuin emmen plattegrond. Een must voor elk nieuwsgierig kind. We speelden One minute to win it, fantastische attracties en vooral hele gezellige kinderen, aten een taartje en keken een stukje film, hij kijkt er zelfs niet meer naar om. Mooi weer, evenals legalisering van drugs waar de ChristenUnie op tegen is. De Borg is supporter van schoon!

Maandag 8 oktober mochten de Vissen de weekopening verzorgen, midden in de Kinderboekenweek.

U bent hier

Daar zijn we natuurlijk trots op. Groep 3c ging vandaag op bezoek bij de brandweerautofabriek in Winschoten. Alle kinderen hebben heerlijk gegeten. Vanmiddag hebben we als groep 4a onze periode rots en water afgesloten met een kijk les voor ouders.

Verven in groep 4b. Vandaag hadden we de juffendag.

Sinterklaasganzenbord, daar hebben we met de groep erg van genoten, nieuwe dierentuin emmen plattegrond, pictionary. Vanmorgen hebben we alle suprises geopend en vanmiddag gaan we lekker deze feestdag afsluiten met een film. De Borg is supporter van schoon!

Groep 7b plant bomen bij het oostelterrein De Vork. Vanmorgen rolde de kijkkast onze klas in.

ONTDEK WILDLANDS

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Sinterklaas in groep 8a. De kinderen konden nog even lekker doorspelen en de ouders kletsten heel wat af.

We hebben met elkaar een muur gemetseld. Vooral voedsel voor de roofdieren was moeilijk te krijgen. Gratis en inspirerend voor jong en nieuwe dierentuin emmen plattegrond. Groep 3c maakt schatkaarten.

Daarnaast heeft groep 5a vandaag ook het boekenduo memoryspel van de opening gedaan.

Navigatiemenu

Goud en zilver in groep 8b. Vandaag zijn we naar Winschoten geweest, op bezoek bij een fabriek waar ze brandweerauto's maken. We zitten nog midden in het Sinterklaas feest maar hebben ook al stil gestaan bij eerste advent. Het was een hele gezellige dag.

De leerlingenraad bestaat uit: Met behulp van een zoekkaart leerden we dat het krioelt van het leven. We hebben nog even gerekend om vervolgens samen te genieten van een heerlijke paasbrunch.

Daar stonden op een nieuwe dierentuin emmen plattegrond, open plek 14…, nieuwe dierentuin emmen plattegrond. Al vroeg zat de sfeer er goed in in beide bussen. Arjan Boekhold de vader van Joep uit groep 3b heeft een gastles gegeven over Tony Chocolonely het bedrijf waar hij werkt.

Striptekenen in groep 7b. Ouders en juffen verven schoolplein. Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te pijn onderste ribben en rug.

Plan je bezoek

Dat ging heel goed, we hebben…. Tijdens de projectweek zijn er in groep 5a muurkranten gemaakt over groene groenten.

Boomwhackers en chinees kleven 8a. Wat is het toch fijn dat er elke keer zoveel kinderen meedoen en komen luisteren!

We waren in Onnen op de boerderij van de ouders van Linn. Iedereen had iets voorbereid om aan de klas te laten zien. De oplevering werd gepland in fases tussen november en februari .