Workshop pizza bakken op locatie

  • Abonneren
  • Aandeel

Datum en tijdstip is in overleg. Workshop zakelijk Ook voor bedrijven en personeelsverenigingen is een workshop pizzabakken een leuke ontspannen bezigheid.

Workshop Hoofdzaak van de workshop is natuurlijk het ontrafelen van het geheime pizza recept. Jouw mobiele pizzabakker aan huis! Kijk hieronder voor een compleet overzicht van de te boeken arrangementen. De workshop vindt plaats in IJzendijke, een pittoresk dorp gelegen in Zeeuws Vlaanderen. Of dat nu op je bedrijf, school, buurtfeest, tuinfeest is.

Op deze pagina kun je eenvoudig workshop pizza bakken op locatie met ons opnemen. We hebben een OldTimer pickup waar we vanaf kunnen bakken en als jij je feest of evenement in Harderwijk en omstreken houdt, komen we met onze chte Italiaanse Piaggio voor nog meer sfeer.

We bakken pizza's in heel Nederland en komen graag naar je toe met onze OldTimer Pickup. Jouw mobiele pizzabakker aan huis. Datum en tijdstip is in overleg.

Pizza menu

Wat dacht je van een  pizza cruise? Contactformulier Neem hier contact met ons op. Geschikt voor ieder feest of evenement. Als je zelf geen geschikte locatie hebt weten wij een aantal fantastische locaties waar je voor bijna ieder evenement terecht kunt: De naam van deze website dekt de lading helemaal.

Pizza bakken op locatie. Een afhaal tijdstip spreken dan met elkaar af. Vul alle verplichte velden in. Wanneer wij op lokatie gaan met onze Pizza-Piaggio kun je ter plaatse een keuze maken uit de menukaart. Kijk in de agenda   naar onze activiteiten.

Pizza Proeven

Contactformulier Neem hier contact met ons op. We bakken echt overal en gebruiken meestal disposables. Een datum en tijdstip plannen we dan in overleg.

Wat dacht je van een  pizza cruise! Voor meer informatie of het boeken van een workshop neem contact op via het contactformulier. Pizzabakker op locatie of bij jou aan huis. Een afhaal tijdstip spreken dan met elkaar af. Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan voor jouw pizzabakker op locatie.

De lekkerste Italiaanse pizza leren maken?

Onze bakkers  komen naar je toe en jij kunt met je gasten, vrienden en familie onbeperkt genieten van versgebakken pizza's. Of het nu voor 25 personen of voor een paar honderd personen is. Deze workshops gaan door bij 7 deelnemers. We bakken pizza's in heel Nederland en komen graag naar je toe met onze OldTimer Pickup.

Jouw mobiele pizzabakker aan huis. Cbr theorie examen tips Hoofdzaak van de workshop is natuurlijk het ontrafelen van het geheime pizza recept. Ons leuke Italiaanse wagentje is een lekkere blikvanger. Hierbij kan iedereen zich individueel inschrijven voor de data vermeld in de agenda, workshop pizza bakken op locatie. We bieden je graag veel extra. Voor meer informatie of het boeken van een workshop neem contact op via het contactformulier.

We hebben hem in heerlijk Italiaans rood gespoten, vrienden en familie onbeperkt genieten van versgebakken pizza's. Onze bakkers  komen naar je toe en jij kunt met je gasten, zodat e lekker opvalt.

L’Arte Della Pizza

We bakken echt overal en gebruiken meestal disposables. Maar de workshop is zeker ook geschikt om het drukke leven eens te onderbreken en lekker met de handen actief te zijn. De workshop vindt plaats in IJzendijke, een pittoresk dorp gelegen in Zeeuws Vlaanderen. Let op… workshops plannen we alleen in de koude maanden, dus van oktober tot en met maart!!

Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan voor jouw pizzabakker op locatie. Geschikt voor ieder feest of evenement. Onze bakkers  komen naar je toe en jij kunt met je gasten, vrienden en familie onbeperkt genieten van versgebakken pizza's.

  • Antoni 11.03.2019 05:09

    We hebben een OldTimer pickup waar we vanaf kunnen bakken en als jij je feest of evenement in Harderwijk en omstreken houdt, komen we met onze échte Italiaanse Piaggio voor nog meer sfeer! De naam van deze website dekt de lading helemaal.