Glow in de dark midgetgolf heerhugowaard

  • Abonneren
  • Aandeel

De ballen, sticks en holes zijn verlicht door blacklights en de ruimte wordt verder verlicht door gekleurde muurafbeeldingen. Wij hebben een indoorbaan met 12 holes.

Wij hebben namelijk als enige in Amsterdam en omstreken witte bowlingbanen met LED verlichting, zodat we de banen iedere kleur van de regenboog kunnen geven. De ballen en pins zijn bovendien in blacklight dus dat geeft een spectaculair effect op de witte achtergrond!

Omdat bijna iedereen gek is op pizza en lasergamen is deze speciale combi deal samengesteld. Dan is dit het perfecte arrangement voor jou, samen met je vriendjes en vriendinnetjes! Je bereidt dus je eigen vlees of vis. Wij hebben de grootste lasergame arena van Amsterdam en omstreken. Twee rondes lasergamen , een potje glow in the dark midgetgolfen , bowlen en vier drankjes met een bittergarnituur.

De ballen en pins worden ook nog eens verlicht door blacklights glow in de dark midgetgolf heerhugowaard aan de muur hangt een groot beeldscherm voor audio en video. Dit is ons toparrangement! De ruimte is verlicht met blacklight, maar dan met blacklights. Terwijl jullie nog even vol in de strijd gaan om bij die laatste hole nog wat punten te pakken, dat geeft de sfeer een spannend tintje, want na het midgetgolfen is het tijd om te ontspannen.

Tussen de twee rondes door kunnen jullie even bijkomen met wat drankjes en de bittergarnituur. Jullie krijgen een eigen barbecue met houtskool op tafel.

Dat lijkt niet lang, maar door het tijgeren, rennen, verstoppen en concentreren kost het toch nog de nodige inspanning. Na het glow minigolfen kun je even lekker chillen met je vriendjes of vriendinnetjes. Je hebt maar liefst vierkante meter de ruimte om de vijand uit te schakelen.

Glow Minigolfen als bedrijfsuitje

Kom glow in the dark midgetgolfen! Heb je specifieke wensen of andere vragen over dit arrangement? Je beheerst de golftechniek dan dus net iets beter dan de gemiddelde speler.

Je kunt ervoor kiezen om alleen te komen glow minigolfen. Het is weer tijd om gezellig te doen.

Betekent dit, dat je per s een goede speler moet zijn om dit arrangement te boeken. Daarna barst de tweede sessie los vol spanning en plezier. Vind je het moeilijk om hieruit een keuze te maken!

Echter willen wij tijdens dit event met name de LGBTQI community uitnodigen om samen te komen met iedereen die zin heeft in een avond lol, gezelligheid en ontspanning.

Binnen kijken

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Betekent dit, dat je per sé een goede speler moet zijn om dit arrangement te boeken? Je gaat met je groep namelijk maar liefst drie rondes lasergamen!

Je bent aan tafel dus je eigen chef en maakt het vlees of de vis op je eigen manier klaar. Kidsparty Glow in the Dark. Het is een vrolijk gekleurde box en bestaat uit: Al swingend op leuke muziek probeer jij de meeste punten te veroveren, glow in de dark midgetgolf heerhugowaard. Tijdens het bowlen krijgt iedereen 2 drankjes en wordt er een riante bittergarnituur geserveerd. Tussendoor kunnen jullie even bijkomen met twee drankjes naar keuze en een bittergarnituur.

Onze glow in the dark midgetgolfbaan heeft 12 holes en duurt minuten!

Glow Minigolfen

Andersom kan natuurlijk ook. Glow in the dark midgetgolfen is uitermate geschikt voor kinderen! Zo kun je ervoor kiezen om het midgetgolfen aan te vullen met een glas limonade, bord patat, snack naar keuze.

Aan de wand hangt een groot beeldscherm waarop hippe muziekclips worden afgespeeld.

De ruimte is donker, om het effect van de blacklights en fluoriserende ballen en sticks te versterken. Wil je als werkgever cht goed voor de dag komen bij je personeelsleden en een origineel bedrijfsuitje organiseren. Een dag plezier en vermaak. Aan de wand hangt een groot beeldscherm waarop hippe muziekclips glow in de dark midgetgolf heerhugowaard afgespeeld.

Dit is een vorm van midgetgolf en minigolf, U vraagt Wij draaien. Je hoeft je met dit arrangement dus nergens meer zorgen om te maken.

Muziek On Demand, dan heeft AMKBJAA overleg met het AMC 1 over de wenselijkheid van een IBS of RM.

Indoor minigolf per provincie:

Ben jij een echte glow in the dark midgetgolf maestro en houd je van de strijd tijdens het lasergamen? Dan heb je nog twee kansen om je met lasergamen te bewijzen!

Het toetje is feest! De audio en video versterken de beleving en zorgen voor een gezellige en aangename sfeer.

Ontdek hoe leuk glow in the dark midgetgolfen is. Wij hebben een indoorbaan met 12 holes. De scores worden bijgehouden en na een klein uur weet je wie van jullie de beste is.

  • Milly 02.01.2019 18:58

    Word jij de nieuwe kampioen? Van glow minigolfen krijg je trek door alle indrukken die je beleeft tijdens het avontuurlijke spel.