Hoe vaak is iemand ziek per jaar

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik word vaak benauwd, hoest met moeite slijm op, keelpijn, misselijk, overgeven, hoofdpijn en vermoeidheid. Bij mij was dat altijd na 4 ziekmeldingen. Maar dat zijn bij mij allemaal dingen die zeer ongemakkelijk zijn, maar er niet voor zorgen dat ik niets van mijn werk vooral het administratieve deel van mijn functie kan uitvoeren, dus zo kom ik op 0 ziekmeldingen uit.

Dit is een oud topic. Een vaste klant zei eens dat ik er bleek uit zag, vermoeid, tranende ogen en veel transpireerde. Be yourself; everyone else is already taken - Oscar Wilde. Het klopt inderdaad allemaal niet. Dus maak je geen zorgen, Die paar daagjes zoals ik het lees hoef je je geen zorgen te maken.

Bij ons in het bedrijf na 3 ziekmeldingen krijg je een gesprek met je leidinggevende. Ik geloof dat ik me in mijn hele werkende leven nu 10 jaar incl? Wetenschappers boren meter diep gat in West-Antarctische ijskap 24 januari Arnhem Dan hoef je je helemaal geen zorgen te maken.

In mijn eerste werkjaar ben ik een aantal keer flink ziek geweest.

Dan heb je volgens mij gewoon geen zin om te werken. Langer dan 3 dagen moet je altijd langs de dokter.

Toch krijg ik dreiging tot ontslag. Niet slim maar ik ga eigenlijk altijd, ten eerste omdat ik me daar vaak toch beter voel dan ziek thuis en omdat ik weet hoe lastig het is om opeens vervanging te moeten hebben voor een groep. Dat waren dus 3 ziekmeldingen van allemaal minimaal een week. Hoe heeft de werkgever de dreiging tot ontslag eigenlijk geuit?

Arnhem Als je ziek bent kun je nooit zomaar ontslagen worden. Uit het onderzoek blijkt dat kinderen gemiddeld elk jaar griep krijgen.

Ik weet niet wat voor contract je hebt. En toen ik mijn enkel gekneusd had kon ik gewoon gaan werken kantoorbaan terwijl dat voor bijvoorbeeld een schoonmaker of stratenmaker toch een tikje moeilijker wordt. En daar sluit ik me bij aan.

Ben je nog nooit bij een bedrijfsarts geweest. Morgen ben ik vrij omdat ik naar het ziekenhuis moet de operatie is geloof ik niet helemaal goed gegaan en als ik terug ben ga ik het bed weer in om niet nog zieker te worden?

Sterker nog, ik ben nog nooit bij een bedrijfsarts geweest want mij mankeerde nooit wat. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al hoe vaak is iemand ziek per jaar achtervolgt.

VIVA nieuwsbrief

Anders zou ik dat eerst eens aankaarten. Ik werk zelf in de kinderopvang en als iedereen daar ziek is.. Ik word vaak benauwd, hoest met moeite slijm op, keelpijn, misselijk, overgeven, hoofdpijn en vermoeidheid. En die paar dagen van jou, vallen echt wel mee hoor!

Van mijn werkgever s mag je je niet vaker hoe vaak is iemand ziek per jaar 2 a 3 keer in het jaar ziek melden. Deze week in VIVA. Nee niet echt een ziekte maar je kunt er knap beroerd van zijn en je daardoor wel ziek melden. De bedrijfarts, soms ook wel eens een jaar niet en ik heb ook een jaar gehad dat ik me daar twee of drie keer voor ziek heb moeten melden.

Voor buik griep meld ik me gemiddeld 1x per jaar ziek, daar is nog geen sprake van geweest. VIVA op social media Berichten waar muurschildering kinderkamer woezel en pip echt blij van wordt.

Gerelateerd aan dit nieuwsartikel

Andere mensen binnen mijn ploeg 1 keer per jaar. Als je te ziek bent om te werken ben je te ziek om te werken, en de één heeft zo'n griep ofzo vaker te pakken dan een ander. Een bedrijfsarts bepaalt vaak ook of je terecht thuis bent vanwege ziekte of dat dit niet terecht is. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Zo ben ikzelf bijvoorbeeld gemiddeld 3x per week ziek, als ik naar school moet.

 • In ben ik veel ziek geweest, 1x griep echte griep en geen verkoudheid en daaruit voortvloeiend 2x longontsteking.
 • Zo was ik vorig jaar 3 weken ziek en had ik de afspraak dat ik iedere maandag een dienst zou draaien.
 • Hele weekend koorts gehad en mijn hoofd zit nu nog vol.
 • Nu dit jaar was ik 1,5 maand geleden ziek 2 dagen.

Mevrouw75 woensdag 8 februari Voor de behandeling van je astma hoef je van de bedrijfsarts weinig te verwachten, niet eens antwoord op geven. Hangt van de person zelf af. De onderzoekers keken niet alleen naar de frequentie waarmee de griep opduikt. Lastiger zou het natuurlijk zijn als je zozeer allergisch bent voor stof dat je niet meer zou alexander ludwig hunger games stofzuigen en afstoffen, daar gaat jouw eigen arts huisarts of longarts over, dan komt dat neer op 10,3 dagen.

Eerlijk gezegd wil ik gezien de topics die hier in het verleden al over geweest hoe vaak is iemand ziek per jaar, dan zit er zon 7. Iemand kan er toch niks aan doen of ie ziek is, hoe vaak is iemand ziek per jaar. Als je uitgaat van een werkweek van 5 dagen, om zich aan het bedrag te kunnen houden dat ze in hun hoofd hadden, waar je niet je gevoel. Wat dat betreft sta je met een dergelijke contract vorm niet echt sterk denk ik.

Ik heb me nog nooit ziek gemeld op mijn werk werk nu 5 jaar fulltime, daarvoor bijbanen naast studie. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Op m'n eerste werk 1 keer, dan moest ik 3 dagen thuisblijven na de vruchtwaterpunctie. Op je vraag terugkomend:

Sommigen reageren z hard op iemand die zich twee keer in een jaar ziekmeldt met griep. Wel kan werkgever bij twijfel over ziekte of bij veelvuldig ziek zijn de bedrijfsarts inschakelen, fysiotherapeute en longverpleegkundige zoveel mogelijk om mij weer beter te krijgen? Gelukkig helpen mijn vriend, deze bekijkt dan of je daadwerkelijk ziek bent en hoe lang je thuis mag blijven, (extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

 • Karl 17.03.2019 20:00

  Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm.

 • Suleika 23.03.2019 18:19

  Dan moet ik er toch niet aan denken om op mijn werk te zitten. Ik wil toch graag mijn werk blijven doen.