Station den helder boot naar texel

  • Abonneren
  • Aandeel

Je kunt natuurlijk ook de auto meenemen naar het eiland. In de stationshal bevindt zich een aangepast toilet welke gemakkelijk toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel. Onderweg passeer je ook zeehonden op een zandbank. De boot ligt in de haven van Oudeschild. Hostels en jeugdherbergen Goedkope budget hotels Low budget vervoer Vakantie bespaartips Eten en drinken Goedkope vliegtickets Tickets voor attracties Low budget wintersport Werken en talenreizen Handig om mee te nemen Over ons.

Terug naar de trein Bij aankomst op de veerhaven in Den Helder kunt u zonder een vervoerbewijs te tonen in de bus naar het treinstation stappen; deze rit is gratis.

Als je met de auto bent kun je je auto gratis parkeren bij de terminal.

Terug naar de trein Bij aankomst op de veerhaven in Den Helder kunt u zonder een vervoerbewijs te tonen in de bus naar het treinstation stappen; deze rit is gratis. In Den Helder kun je alleen een retourtje kopen dus als je op Texel bent is de kans groot dat je ervoor betaald hebt om ook terug te kunnen varen. In de stationshal bevindt zich een aangepast toilet welke gemakkelijk toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Low budget op Terschelling. Een kaartje voor de overtocht naar Texel station den helder boot naar texel niet duur!

Indien men gebruik wil maken van deze service dient men dit uiterlijk 3 uur van tevoren aan te geven via telefoonnummer De rondvaart van twee uur is incl.
  • Openbaar vervoer Per openbaar vervoer Reizigers die per trein naar Texel komen, arriveren in het centrum van Den Helder.
  • Voor actuele informatie over het openbaar vervoer:

Het begin van uw treinreis!

Vanuit het dorp Oudeschild kun je zeehonden gaan zien op de Waddenzee. De rondvaart van twee uur is incl.

Bij aankomst op de veerhaven in Den Helder kunt u zonder een vervoerbewijs te tonen in de bus naar het treinstation stappen; deze rit is gratis.

Low budget in Nederland. Voor alle andere haltes op het eiland reist u met de Texelhopper.

  • Uw winkelwagen is leeg.
  • Deze busjes moet je wel een uur van te voren reserveren.

Als u op Texel met de Connexxion bus wilt reizen moet u de veerboot aan de rechterkant verlaten. Vanaf de veerhaven vertrekken regelmatig bussen naar alle Texelse dorpen; de bussen zijn toegankelijk voor rolstoelen, echte zijn niet alle bushaltes bereikbaar voor rolstoelers of boosters.

Voor alle andere haltes op het eiland reist u met de Texelhopper. De OV-chipkaart is op Texel niet geldig. Betalen van uw buskaartje op Texel U betaalt uw reis in de Connexxionbus of de Texelhopper per kilometer met de OV-chipkaart!

Je kunt wat doet ongezond eten met je een kleine snelle boot Het Sop de Waddenzee op voor een rondvaart, station den helder boot naar texel.

Met de bus naar de boot

Als je met de auto bent kun je je auto gratis parkeren bij de terminal. Een kaartje voor de boot terug hoeft u dus niet extra te betalen. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen. Vakantie op de Waddeneilanden Low budget op Vlieland.

Bij sommige fietsverhuurders kunt u ook snor scooters huren, station den helder boot naar texel. De afstand tot de veerboot is ca. Terug naar de trein Bij aankomst op de veerhaven in Den Helder kunt u zonder een vervoerbewijs te tonen in de bus naar het treinstation stappen; deze rit is gratis? De veerboot naar Texel heeft verschillende ingangen voor fietsers, voetpassagiers en auto's. De attracties van Terschelling.

Zon- en feestdagen

De Texelhopper moet u minimaal een half uur vooraf - via www. U kunt met openbaar vervoer naar Texel komen en op het eiland reizen. Indien men gebruik wil maken van deze service dient men dit uiterlijk 3 uur van tevoren aan te geven via telefoonnummer Er liggen in de haven een paar schepen waar je mee kunt varen.

De afstand tot de veerboot is ca. Met de Texelhopper naar andere haltes op Texel Voor alle andere haltes op het eiland reist u met de Texelhopper. Restaurant de kuiper vilvoorde budget op Terschelling?

Vakantie op de Waddeneilanden. De bussen rijden van de veerhaven naar Den Burg en naar de badplaats de Koog? De veerhaven van Texel.

Je kunt je kaartjes uiteraard ook online kopen. Aan boord station den helder boot naar texel de veerboot naar Texel. Eilandhoppen van Texel naar Vlieland.

Low budget op Terschelling. De bus stopt bij het loket van TESO, waar u een retourticket voor de bootreis koopt. Wilt u op Texel verder reizen met de bus?

De attracties van de Waddeneilanden Fietsen op Terschelling. Als je bezig bent met eilandhoppen en Texel via Vlieland rechtbank middennederland locatie utrecht zul je dus zonder kaartje op de veerboot naar Den Helder moeten stappen!

Aan boord kun je gratis internetten of gewoon van het uitzicht genieten.