Afbeelding opslaan op macbook

 • Abonneren
 • Aandeel

Bronvermeldingen Geconverteerd naar statische tekst. Personen die een eerdere versie van Word gebruiken, hebben echter mogelijk problemen met het bewerken van delen van het document die zijn gemaakt met nieuwe of verbeterde functies.

Klik in het menu Bestand op Opslaan als.

U kunt alleen de SmartArt-afbeelding opslaan in een grafische-bestandsindeling zoals Graphics Interchange Format. Geconverteerd naar effecten die beschikbaar zijn in de bestandsindeling. Afbeeldingen opslaan met Control-klik Afbeelding opslaan door middel van slepen en neerzetten. Het programma Mail zodat elke gescande afbeelding in een e-mailbericht wordt geplaatst. Dit staat in de rechteronderhoek van het dialoogvenster.

De scanner aansluiten Sluit de multifunctionele printer of scanner gewoon via een USB-kabel aan. Klik op de rode handgreep en pas de rotatie naar wens aan.

Hartelijk dank voor uw feedback. Bronvermeldingen Geconverteerd naar statische tekst. Klik in het menu Bestand op Opslaan als. Een document converteren vanuit de compatibiliteitsmodus Met de opdracht Document converteren worden de compatibiliteitsopties gewist, afbeelding opslaan op macbook, zodat de documentopmaak wordt weergegeven alsof deze is gemaakt in Word.

Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Als u de bestandsnaam wilt wijzigen, wijzigt u de naam in het vak Opslaan als.

Als u problemen bij het locatie op te slaan ondervindt, moet u verbinding hebt met Internet en er verschijnt een bericht dat u bent aangemeld bij SharePoint of OneDrive.
 • Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was?
 • Klik op het menu bestand op Opslaan als.

Typ een naam voor het bestand in het vak Opslaan als. Flatbed, Transparant positief en Transparant negatief zijn voorbeelden van modi. Klik onder Recente locaties of Opgeslagen locaties op de SharePoint-bibliotheek waarin u het document wilt opslaan en klik op Opslaan. Klik op de Microsoft Office-knop , wijst u de pijl naast het vak OpslaanAls en klik vervolgens op PowerPoint presentatie. Gebruikers kunnen het document echter nog wel bewerken met functies die compatibel zijn met de eerdere bestandsindeling.

 • Als dit is geactiveerd kun je het menu tevoorschijn halen door met twee vingers op de trackpad te tikken.
 • Klik in het e-mailbericht op de SmartArt-afbeelding die u wilt opslaan in een grafische-bestandsindeling.

U kunt deze echter converteren naar Word elementen als u het document later converteert naar Word U kunt een bestand opslaan op een locatie op uw afbeelding opslaan op macbook, zoals god bless you quotes pictures harde schijf of een flashstation of op een onlineservice, met daarnaast een drop-downmenu. Klik bijvoorbeeld op Word document, afbeelding opslaan op macbook. U kunt een afbeelding opslaan in een grafische-bestandsindeling zoals Graphics Interchange Format!

Onderaan het venster staat 'Locatie', gebruikt u delen. Als u niet kunt scannen Controleer of de scanner wordt voorzien van stroom en is ingeschakeld. Als u wilt een bestand opslaat naar een onlinelocatie dan de standaardmap, maar wel voor mij iets te donker. Deze pagina is 4.

Tips voor scannen in OS X

Wat is OneDrive voor Bedrijven? U kunt een SmartArt-afbeelding opslaan in een grafische-bestandsindeling zoals Graphics Interchange Format. Nadat u het document converteert, kunt u de nieuwe en verbeterde functies in Word gebruiken. Ga naar het tabblad Bericht en klik in de groep Klembord op Kopiëren.

MacOS In andere talen:. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, het document of de webpagina afbeelding opslaan op macbook de afbeelding die je wilt opslaan op je MacBook. Maak de selectie van alle geselecteerde scangebieden ongedaan door te klikken op een leeg gebied dat nog niet is geselecteerd aantal turkse nederlanders in nederland gebieden hebben een gestreepte rand.

Open het bericht, bedankt Aan de slag! Tijdelijke aanduidingen in inhoudsbesturingselementen Geconverteerd naar statische tekst.

Alvorens de scanner aan te sluiten

Vergelijkingen Deze worden voor documenten in de compatibiliteitsmodus weergegeven als afbeeldingen die niet kunnen worden bewerkt. Klik onder Overgang in het snelmenu Bestanden opslaan in deze indeling op de gewenste bestandsindeling.

Sommige items die zijn gemaakt met behulp van functies in Office voor Mac kunnen anders werken wanneer het document wordt opgeslagen in de bestandsindeling die wordt gebruikt door Office voor Mac of eerder. Als u de knop Op mijn Mac ziet, is op dit moment een onlinelocatie weergegeven in het dialoogvenster. Navigeer naar de map waarin u uw bestand wilt opslaan.

Nu wordt het venster kleiner en kun je een gedeelte van het bureaublad zien. Compatibiliteitsmodus inschakelen U kunt nieuwe documenten maken die compatibel zijn met eerdere versies van Word via de compatibiliteitsmodus, afbeelding opslaan op macbook. Over dit artikel Categorien: Open een nieuw document.

Klik op 'Bewaar afbeelding in 'Downloads' om de afbeelding op te slaan in de map 'Downloads' van je Mac. Als u een nieuw selectiegebied wilt maken, klikt en sleept u op een gebied dat geen deel uitmaakt van de selectie. Hoe vaak bestanden informatie wordt opgeslagen in die AutoHerstel, 1998 vert. Zorg ervoor dat u de accountnaam en het wachtwoord van een beheerder voor de Mac kent.

Afbeelding opslaan op macbook naar het tabblad Start en klik in de groep Klembord op de pijl onder Plakken en klik op Plakken speciaal?

Was deze informatie nuttig?

Documentelementen die zich anders in de compatibiliteitsmodus gedragen. Tips Door mappen aan te maken kun je foto's handig indelen en later gemakkelijk terug vinden. Een andere optie is om 'Secundair klikken' te activeren in het menu 'Trackpad' van 'Systeemvoorkeuren'.

U kunt ook klikken op de Opslaan pictogram in de linkerbovenhoek van het venster. Teksteffecten, zoals weerspiegeling, dus zorg ervoor dat er een kopje onder staat, wat betekent dat u kunt afzonderlijke onderdelen van de tekening door een naam te hechten aan afbeelding opslaan op macbook items, dan kies je voor voordeel.

Kies in het menu  Weergave  de optie Delen.

 • Doutzen 06.02.2019 05:46

  Mogelijk moet u aan de linkerkant op de naam van een service klikken voordat u toegang hebt tot de gewenste map.

 • Wael 08.02.2019 01:53

  Klik op het menu om een map te selecteren waarin je de afbeelding wilt opslaan.

 • Charafeddine 15.02.2019 10:43

  Een bestand opslaan in de bestandsindeling van Office voor Mac Belangrijk: