Boot texel den helder vandaag

 • Abonneren
 • Aandeel

Grote verdedigingsvesting uit de tijd van Napoleon met binnen de muren een museum en het Noordzee aquarium. Weersverwachting Den Helder voor vandaag en morgen. Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail.

Theater Restaurant Klif 12 is hét theater van Texel. Alleen de dag waarop u vanaf Den Helder naar Texel reist is bepalend voor het daltarief. De laatste boot  naar Texel  vertrekt altijd om Natuurmuseum en bezoekers-centrum gericht op de natuur van de Noordzee, het waddengebied en Texel. Nieuwe maan vr 7 dec Volle maan za 22 dec

Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7. Fort Kijkduin Den Helder, boot texel den helder vandaag. De natuur van Texel heeft veel te bieden, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, zowel voor sportieve activiteiten en watersport als voor wandelen en ontspanning.

Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail.

Zon- en feestdagen

Uittips van bezoekers over Texel: Texel is het grootste waddeneiland en heeft een bijzonder afwisselend landschap, met kleine schilderachtige dorpjes. Bewonder de inrichting uit de 18e en 19e eeuw en kom veel over Den Burg te weten. De eerste boot gaat al om 6. Duik in de wereld van de dieren.

 • Krokodillen, ringstaartmaki's, damherten en roofvogels. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,4 uit beoordelingen.
 • De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is vrij krachtig, windkracht 5. Het museum brengt de geschiedenis van de marine in beeld.

Ik ben er nu twee keer geweest en krijg er maar geen genoeg van. Theater Restaurant Klif 12 Texel. Zodra u aan boord bent leiden de opstellers van TESO u naar de goede baan op het schip. Theater Boot texel den helder vandaag Klif 12 is ht theater van Texel. Ecomare moet je zeker zien,leerzaam voor jong.

Het weer de komende 48 uur

Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Uittips van bezoekers over Texel: Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Museum over de geschiedenis van de Texelse jutters en de visserij en scheepvaart rond Texel.

Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal! Er is zoveel te zien,te ontdekken, boot texel den helder vandaag. Op de veerboten is plek youtube videos downloaden samsung ruim voertuigen en passagiers. Het weer nu in Den Helder. Van musicals en shows tot klassieke concerten en ballet.

Weerbericht lange termijn De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en is de kans op regen hoog in Den Helder?

Bootinformatie voor voertuigen

Duik in de wereld van de dieren. Weersverwachting Den Helder voor vandaag en morgen. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is vrij krachtig, windkracht 5.

Home Naar Texel Boot Auto en motor. Het eiland is ook een geliefd oord voor vogelliefhebbers. Hier zie je ze allemaal. Als je op Texel bent, mag een bezoekje aan de vuurtoren niet ontbreken. Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag. Reserveren is niet nodig. Duik in de wereld van de dieren.

Net binnen

Geniet van een prachtig uitzicht over de Waddenzee. De natuur van Texel heeft veel te bieden, zowel voor sportieve activiteiten en watersport als voor wandelen en ontspanning. Reserveren is niet nodig. In is de voormalige bollenschuur..

Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 3,9 km afstand! Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. Texel is te bereiken via de veerdient vanaf Den Helder. Geniet van een prachtig uitzicht over de Waddenzee.

 • Chesney 15.03.2019 01:41

  De laatste boot vertrekt altijd om

 • Samir 22.03.2019 17:07

  Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Den Helder.

 • Asad 24.03.2019 06:11

  Laatste kwartier vr 30 nov Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,4 uit beoordelingen.