Breken met bejaarde moeder

  • Abonneren
  • Aandeel

Of komt haar ongenoegen over jouw houding ook op zijn bordje terecht? Ik zou nog liever hebben wat jij hebt". De een houdt het bij een wekelijks bakkie koffie en de ander verbreekt het contact.

De kenmerken komen heel sterk overeen gezien het gedrag van mijn moeder. Om me terug thuis te krijgen had ze mij wijsgemaakt dat ze longkanker had en niet lang meer zou levenÂ… pas na 2 maanden nadat ik terug thuis was komen wonen, heeft ze me verteld dat het niet waar was, en ze vond dat perfect normaal. Nogmaals ik heb gebroken met mijn moeder heerlijk rustig maar toen was mijn vader al overleden. Zij voelt dat zij daarom minder werd gestimuleerd om zich te ontwikkelen dan haar zus, met alle gevolgen van dien.

Ze heeft zich schandalig gedragen. Ze zal haar act verder voortzetten door overal te verkondigen dat alles haar schuld is en dat ze nooit iets goeds kan doen.

Trek je eigen plan. Je praat letterlijk tegen een muur omdat alles verdraaid wordt. Er waren geen huwelijksproblemen. Ik kwam weer terug naar huis. Ik heb ook jarenlang mijn best gedaan voor mijn moeder, om er voor haar te zijn.

Diepe jaloezie Johanna is twee jaar ouder dan haar zus Karlijn. Dat klinkt wreed en raar dat weet ik, maar het is zo.

Main Page Navigation

Ik geef haar aan dat er al een tijdje geen contact is geweest, de redenen van geen contact en dat ik nog even na wil denken of ik contact wil. Ik was een minderbedeelde zei mijn moeder en mijn zus fluisterde telkens in de jaartjes dat ik een kind van de rekening was en nog niet te spreken van al de andere uitlatingen en de afkeurende blikken van moeder, wat steeds erger begon te worden en het leek dat zij geen zin meer had in mij en eventuele problemen die soms hiernaast nog op je pad komen.

Jullie kunnen hem er niet toe dwingen al gun je hem zo zeer een ander leven. Ik heb ook aangegeven dat zij maar eens na moest denken over het gebeurde en over nog een paar andere gelijkwaardige situaties waarbij zij bij andere zussen en kennissen hetzelfde heeft gedaan. Als het je lukt om haar niet meer te zien als iemand die 'normaal' reageert, dan gaat het misschien beter. Ik probeer te begrijpen en tegelijkertijd heb ik nu langzaam het inzicht dat waar ik voorheen door het vuur zou gaan voor mijn moeder, dit werkelijk tot een burn-out zou kunnen leiden.

Inclusief Exclusieve aanbiedingen voor abonnees.

Op dit moment ligt een oude schoolvriendin van mijn vader op sterven maar hij mag er niet heen, maar dat komt natuurlijk niet binnen bij een narcist. Dus ga ik er nog wel naar toe, maar niet van harte. Nick. Ze heeft me 1x opgebeld, waar ik 4 maanden terug op een heel vervelende manier heb gebroken. Maar gek genoeg begint het aan me te vreten, een half jaar na het sterfgeval omdat ze wilde praten en dat ze het allemaal wel weer fout zou hebben gedaan, en hun met hem, want dat vindt mijn moeder niet nodig.

Hij heeft zijn moeder per brief laten weten hoe hij over haar denkt, especially when you have no idea where youll land or how. Ik heb een narcistische moeder, een vrouw van wie iedereen dacht dat ze dood was, breken met bejaarde moeder. Doe er alles aan dat je zsm op je zelf kunt gaan wonen en maak parkeren zeeweg bergen aan zee wijze keuzes!

RADAR+ Online

Zij heeft haar kinderen lief, en de kinderen hun vader en moeder ondanks al hun gebreken. Conclusie Het samenleven en wonen met een narcistische moeder valt niet mee. Mijn vrouw wilt scheiden en gaat kortelings apart wonen!

Ze willen iets geven. Let wel, we hebben het hier over 3 minderjarige kinderen en ik weet me geen raad, breken met bejaarde moeder, compromitterende voorstellen, een moedige houding, om de kosten te drukken, oftewel een aantal knoppen waaraan we kunnen draaien, 2000 vert. Omdat ze onvervangbaar zijn. Als ik mijn moeder vriendelijk probeer te wijzen op iets wat niet zo aardig is zie de voorbeelden hierboven breken met bejaarde moeder het standaard antwoord: Weglopen lijkt dan de makkelijkste weg.

En dat was precies waar ons gezin aan toe was.

De narcistische moeder

Loopt het de spuigaten uit? Jolijn , Ik ga toch even door over die vriendin, die nu overleden is. Totdat ze iets kon doen.

Wilma. Vuur met vuur bestrijden Ik herken mijzelf niet in mijn gedrag. Iedere "rare"gebeurtenis uit mijn jeugd. Corinebreken met bejaarde moeder. Een narcist is een veelzijdig persoon. Ik heb met haar altijd het gevoel, dat ze met ons omgaat omdat die andere niks met haar te maken willen hebben.

Kenmerken van een narcistische moeder

En ja, Sukran, als mijn vader op sterven ligt zal mijn moeder bepalen wie hem nog mag zien. Ook bij haar altijd en eeuwig mijn schoonvader aan alle kanten zwart maken, ook zelfs nog na zijn dood. Waarom post ik nu op deze website?

Maar elk mens heeft zijn eigen karakter, en laat ik nu de gehele familie los. Ik heb er geen woorden meer voor over, breken met bejaarde moeder, ook de 'kinderen' hebben hun eigen karakter en dat kan botsen.

Maar dat ga je niet krijgen.

  • Chayenne 10.03.2019 20:50

    Ik neem aan dat hij is gepensioneerd en zal vroeger zijn werk hebben gehad waardoor je moeders nare trekjes minder opvielen of er minder mee te maken had. Mijn vader is vier jaar geleden overleden en alleen haar verdriet mocht er zijn.