Huizen te koop omgeving surhuisterveen

  • Abonneren
  • Aandeel

Grote showroom met centrale entree aan voorzijde totaal ca. Het torenplein is het grootste deel van het jaar in gebruik als parkeerterrein. Leeuwarden, Friesland - Te Huur - Woning - 73 m² - 5 kamers.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Een aantal keren per. Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente. Het heeft een totale oppervlakte van m2, met 5 kamer s en 4 slaapkamer s. Meer info Niet akkoord Akkoord. Op 20 km van Leeuwarden en 15 km van Drachten gelegen gemeubileerd en gestoffeerd 3 kamer appartement met groot terras en vri. Te koop deze authentieke vrijstaande woning is gelegen op loopafstand van het centrum van surhuisterveen.

Per maand Gelegen op een landelijke plek van een ontroerende schoonheid en in een. Bedrijfsruimte en 2 slaapkamers en een badkamer beneden. Op mooie stand gelegen 2-onderkapwoning met vrijstaande stenen garage en een vertrektijden schiphol naar londen tuin.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Hier komen de energiekosten. Omschrijving Te huur aangeboden: .

Wyldpaed Oast, 23 VM Twijzelerheide Bevindt zich in VM, Twijzelerheide, Achtkarspelen, Friesland Op een zeer net vakantiepark midden in de natuur staat deze prachtige bungalow die van alle gemakken is voorzien. De woning bestaat uit 6 kamer s en 4 slaapkamer s. Het perceel omvat totaal m² eigen grond.

Bedrijfsruimte aanbod in Surhuisterveen

De winkel wordt casco opgeleverd en is m2 groot. Het Torenplein is het grootste deel van het jaar in gebruik als parkeerterrein. Deze woning wordt aangeboden sinds Voor meer. In het centrum van surhuisterveen op Op zoek naar een huis met veel licht, ruimte en alle vertrekken gelijkvloers?

De huurprijs is per maand. Op een zeer net vakantiepark midden in de natuur staat huizen te koop omgeving surhuisterveen prachtige bungalow die van alle gemakken is voorzien. De woning staat op een ruim perceel grond Een aantal keren per. Op 20 km van Leeuwarden en 15 km van Drachten gelegen gemeubileerd en gestoffeerd 3 kamer appartement met groot terras en vri. Zoekt u een goed onderhouden woning met grote hobby- c.

Omschrijving

Bedrijfspand te huur surhuisterveen. Compleet gemeubileerde woningen v a. Heerlijk wonen in schitterende woning in een vriendelijke en rustige woonwijk staat deze schitterende vrijstaande woning met vier slaapkamers op ee

Bedrijfspand te huur surhuisterveen. Leeuwarden, Friesland - Te Huur - Woning -  m - 4 kamers. Bedrijfsruimte en huizen te koop omgeving surhuisterveen slaapkamers en een badkamer beneden. Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs: We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Een aantal keren per. Het heeft een totale oppervlakte van 90m2, met 4 kamer s en 3 slaapkamer s. Surhuisterveen , Friesland - Te Koop - Woning - 86 m². Royale vrijstaande woning met slaapkamer op de begane grond, gelegen op loopafstand van het centrum van het dorp.

  • Dit winkelpand ligt direct naast supermarkt jumbo in het centrum van surhuisterveen.
  • Huizenmarkt 25 dagen geleden.
  • De woning staat op een ruim perceel grond
  • Heerlijk wonen in schitterende woning in een vriendelijke en rustige woonwijk staat deze schitterende vrijstaande woning met vier slaapkamers op ee

SurhuisterveenFriesland - Te Koop - Woning - 86 m. Hier kom je tot rust zodat dat. Op zoek naar een huis met veel licht, ruimte en alle vertrekken gelijkvloers.

Omschrijving Te huur aangeboden: Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening! Meer info Niet akkoord Akkoord. Interessante gegevens over Woning Te Huur Surhuisterveen. Woonhuis Te Huur In Leeuwarden.

De unit heeft een afmeting van 10x8, huizen te koop omgeving surhuisterveen.

Het heeft een totale oppervlakte van 90m2, met 4 kamer s en 3 slaapkamer s. Op mooie stand gelegen 2-onderkapwoning met vrijstaande stenen garage en een ruime tuin. De woning is van binnen onlangs volledig

SurhuisterveenFriesland - Te Koop - Eengezinswoning -  m. De woning is van binnen onlangs volledig. Huizenmarkt 25 dagen geleden.

Bedrijfsruimte en 2 slaapkamers en een badkamer beneden.

  • Constantijn 14.03.2019 04:54

    Surhuisterveen , Friesland - Te Huur - Bedrijfspand.