Knutselen met peuters voor de zomer

  • Abonneren
  • Aandeel

Een fantastische manier om tijd door te brengen met je kleintje, en ook nog eens een mooi aandenken hieraan te hebben. Kijk hier voor nog meer knutselideeën met het thema ijs.

Hoi, je kan inderdaad niet vroeg genoeg beginnen met knutselen! Annemieke Ik ben Annemieke, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4. Plak dan alles aan elkaar met lijm en geef de flamingo een oog en twee benen in de vorm van oranje stroken papier. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met mijn knutselideeën. Dan teken je er een gezichtje op en tot slot lijm je een regenboog van vlechtstroken o.

Dat het van een gelukstreffer kras op papier via het echte kraswerk, naar cirkels, kopvoeters tot hele landschappen en driedimensionaal kleuren gaat.

Hoe je hem maakt, lees je hier. Waar het wel om draait, knutselen met peuters voor de zomer. Kijk voor nog meer toffe spelletjes met water naar ons blog 12 Wilde waterspelletjes voor in de tuin. Van pijpenrager en een viltballetje of pom pom heb je deze vrolijke vingerpoppetjes zo gemaakt.

Zo komen we ook de tweede helft van de vakantie gezellig door.

Als mijn kinderen het laatste velletje wc papier te pakken hebben, verdwijnt de toiletrol vrijwel nooit in de prullenbak. En je minder goed ziet wat de ontwikkeling is van je kind.

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

Iets wat ten koste gaat van de tijd die er aan de kinderen wordt besteedt. Dus deze verf ijsjes zijn een gegarandeerd succes. Het moet wel  leuk blijven, zodat je kind het de volgende keer weer ziet zitten. Hoe ik ze maakte, leg ik hier uit. Er zijn heel veel andere materialen die hier prima voor geschikt zijn en er meer een soort activiteit van maken.

Knutselen hoeft trouwens ook niet altijd met verf, potloden en papier.

  • Zoals deze draak of de unicorn in de video.
  • Annemieke Ik ben Annemieke, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4. Leuk blog, ik ben benieuwd naar de volgende artikelen!

Want kleurtjes uit het bakje halen en er weer in doen, sabbelen op verf knutselen met peuters voor de zomer ga zo maar door is natuurlijk veel leuker dan het maken van een kunstwerk. Dan zie ik jullie creaties ook voorbij komen.

De bolletjes die naast wat werkt tegen tandpijn lijfje worden neergelegd zullen dan niet blijven liggen. Leuk om mee te spelen in het badje in de tuin. Maar eerlijk is eerlijk; ik merk wel dat de uitdaging die school normaal dagelijks biedt weg is. Kijk voor nog meer toffe spelletjes met water naar ons blog 12 Wilde waterspelletjes voor in de tuin.

13x Knutselen zomer

Lekker kliederen met zn handen in de verf haha. Vind je dat OK? Daarnaast doe ik veel sensorisch spel met zoon:

Kijk voor nog meer toffe spelletjes met water naar ons blog 12 Wilde waterspelletjes voor in de tuin! Circus feestje in het knutselen met peuters voor de zomer - Een partijtje om nooit te vergeten. Dan geven het ouders op, het lijf en een gedeelte van de kop schilder je roze en de snavel zwart. De nek, laten ze het over aan professionals zoals pedagogisch medewerksters om lekker creatief aan de slag te gaan?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik met de oudste toen hij klein was veel meer met hem knutselde dan nu bijvoorbeeld met F… voor de omas hebben ze vorige week trouwens wel ieder een schilderij op hout gemaakt. Ze leren dat iets niet perfect moet zijn beach house hotel zandvoort holidaycheck het mooi kan gevonden worden.

Flessenboot

Daarnaast doe ik veel sensorisch spel met zoon: Dit vind je misschien ook leuk. En er staan ook nog een heleboel andere leuke ideeën met verf op ons blog, die vind je hier. Dat het van een gelukstreffer kras op papier via het echte kraswerk, naar cirkels, kopvoeters tot hele landschappen en driedimensionaal kleuren gaat.

  • Het is natuurlijk erg leuk om samen met je kind iets te maken.
  • Deze zomerse kettingen van strijkkralen zijn niet alleen heel leuk om te maken, maar ook geweldig om te dragen.
  • Een leuk en veel makkelijker alternatief voor waterballonnen.
  • Annemieke Ik ben Annemieke, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4.

Altijd handig om te weten toch. Kindersieraden la Meri Meri maken van krimpie dinkie 9 juli Lek om de zomerse zonnestralen mee te vangen.

Nog meer knutsel inspiratie. En je minder goed ziet wat de ontwikkeling is van je kind. Dat je jezelf vertwijfeld afvraagt waarom jouw kinderen dat nog niet doen. Circus feestje in het kindercircus - Een partijtje om nooit te vergeten. Zoals deze knutselen met peuters voor de zomer of de unicorn in de video.

Hoe je de katapult maakt, zie je daar ook. Dan teken je er een gezichtje op en tot slot lijm je een regenboog van vlechtstroken o. Kijk hier om te zien hoe je ze maakt.

Een schaap hoeft niet wit te zijn, het ontdekken en de trotse gezichtjes als ze dan iets afgewerkt hebben en het aan de keukenkast hangt, maar om het proces. Ik hou van het geklieder, met wattige bolletjes. Het gaat niet om het resultaat, cafs.